ThermaCell

Trip-Trap élvefogó egércsapda

Kemo gépjármű védelem

kemo_nyestriaszto

rovarcsapda

rovarcsapda

Élvefogó nyestcsapdák

élvefogó_nyestcsapda

Defenders Macskariasztó

élvefogó egércsapda

TickLess kullancsriasztó

tickless

thermacell

thermacell_szunyogriasztó

ÜZLETÜNK

Facebook likebox

Megbízható Bolt

 100% megbízható bolt

Fizetési megoldás

Hírlevél

TOP termékek

Tanúsítvány

SSL Certificate


Bros mikrokapszulás hangyairtó spray 500ml.

Bros mikrokapszulás hangyairtó spray 500ml.
1 118 Ft+Áfa (1 420 Ft)

Azonnali használatra kész mikrokapszulás folyadék a hangyák terjedésének korlátozására a háztartásban, teraszokon, kocsibejáróknál. A mikrokapszulás szuszpenziónak köszönhetően a hatóanyag fokozatosan szabadul fel. A termék a kipermetezést követően 3-4 órán belül fejti ki hatását és legalább 14 napon át hatékony marad. Amikor a rovar közvetlen kapcsolatba kerül a termékkel a mikrokapszulák a testéhez ragadnak és eljuttatja a szert a fészekbe illetve más rovarokhoz, amelyek nem kerültek a termékkel közvetlen kapcsolatba. Ez a hatásmechanizmus (az úgynevezett "dominóhatás") lehetővé teszi, hogy a szer az egész rovarpopulációt megsemmisítse.

Kiszerelés: 500ml.

 • Azonnali használatra kész mikrokapszulás folyadék a hangyák terjedésének korlátozására a háztartásban, teraszokon, kocsibejáróknál. A mikrokapszulás szuszpenziónak köszönhetően a hatóanyag fokozatosan szabadul fel. A termék a kipermetezést követően 3-4 órán belül fejti ki hatását és legalább 14 napon át hatékony marad. Amikor a rovar közvetlen kapcsolatba kerül a termékkel a mikrokapszulák a testéhez ragadnak és eljuttatja a szert a fészekbe illetve más rovarokhoz, amelyek nem kerültek a termékkel közvetlen kapcsolatba. Ez a hatásmechanizmus (az úgynevezett "dominóhatás") lehetővé teszi, hogy a szer az egész rovarpopulációt megsemmisítse.

  Kiszerelés: 500ml.

 • Átlagos értékelés
  1
  Karatas Zsuzsanna
  2017.07.31 07:42
  Nagyon jó a termék nem hittem volna kiirtotta az első alkalommal az egész bolyt ahogy mondta az eladó! Nem nagyon akartam elhinni de tényleg működik most épp a darázsirtó szert kell vennem sajnos azok is vanna :(