ThermaCell

Trip-Trap élvefogó egércsapda

Kemo gépjármű védelem

kemo_nyestriaszto

rovarcsapda

rovarcsapda

Élvefogó nyestcsapdák

élvefogó_nyestcsapda

élvefogó egércsapda

TickLess kullancsriasztó

Tickless kullancsriasztó

thermacell

thermacell_szunyogriasztó

Facebook likebox

Megbízható Bolt

 100% megbízható bolt

Fizetési megoldás

Hírlevél

TOP termékek

Tanúsítvány

SSL Certificate


Miteless hordozható poratka elleni ultrahangos készülék

Miteless hordozható poratka elleni ultrahangos készülék
  • Miteless hordozható poratka elleni ultrahangos készülék
  • Miteless hordozható poratka elleni ultrahangos készülék
5 990 Ft
Egységár: 5 990 Ft/db

MiteLess poratka elleni ultrahangos készülék

A kiváló hatásfokkal működő elektronikus termék ideális megoldást kínál a poratkák elleni harcban. Az atka az ember elhalt, lehullott hámsejtjeivel táplálkozik. Ez az élősködő felel a – köznyelvben - porallergiának hívott tünet együttesért, mely súlyosabb esetekben légúti megbetegedések (asztma), valamint ekcémás bőrelváltozások kiváltója lehet.
A készüléket egy olasz egyetemen tesztelték, hatékonyságát az ott végzett hatástanulmányok támasztják alá. A készülék - az emberre, állatra egyaránt ártalmatlan - ultrahang kibocsátásával működik, mely sem az emberek, sem a házi kedvencek számára nem érzékelhető.

Folyamatos használatával a poratka koncentrációja és ezáltal az allergiás tünetek fokozatosan csökkenthetők.

Működése:

A készülék ultrahang kibocsátásával működik, mely sem emberek, sem házi kedvencek számára nem érzékelhető, azonban a poratkákat meggátolja a szaporodásban és a táplálkozásban. Folyamatos használatával a poratka koncentrációja és ezáltal az allergiás tünetek fokozatosan csökkenthetőek.
A készülék jótékony hatása a bekapcsolást követő két-három héten belül már érezhető.

Javasolt alkalmazási területek:

Ágymatrac, ágynemű, bölcső, éjjeliszekrény, kárpitozott bútor, bútorhuzat,párna, takaró, szőnyeg, függöny és egyéb lakástextilek, plüssállatok, gépkocsi üléshuzat. A készülék elhelyezésénél vegye figyelembe, hogy hatósugara kb. 3 méter. A rácsos oldalt hagyja szabadon, hogy a kibocsátott hanghullámok szabadon áramolhassanak. A méretei miatt ügyeljen arra, hogy ne kerüljön gyermekek kezébe.

Használata:

Húzza ki a nyelvecskét a készüléket működtető (nem cserélhető) lítium elem aktiválásához. A bekapcsolást 4 villanás jelzi. Az aktiválást követően az elem élettartama várhatóan egy év. A gomb egyszeri megnyomására felvillanó piros leddel bármikor ellenőrizheti a működést. A készülék hatékonyságát egy olasz egyetemen végzett hatástanulmányokkal tesztelték. Elektromágneses kompatibilitás és ultrahang kibocsátás tekintetében megfelel az EU követelményeinek.


  • A poratka egy olyan élősködő, mely a porallergiának nevezett tünetegyüttes kiváltója lehet.Kedvenc tartózkodási helye a hálószobai matrac, illetve kárpitozott bútorok, szőnyegek.
    Életműködéséhez legkedvezőbb a 20-25 °C-os hőmérséklet és a 70-80 %-os relatív páratartalom. Az alvás céljára szolgáló helyiségekben található a legtöbb atka, mert a napi 7-8 órai alvás következtében a testmeleg miatt a hőmérséklet eléri, vagy meghaladja a 20 °C-ot, a megfelelő páratartalmat pedig légzés és párolgás útján az emberi test biztosítja. A hálószobában 1 gramm porban atkák tízezrei is élhetnek.
    A porallergia súlyosabb esetekben légúti betegségekhez (nátha, asztma), valamint ekcémás bőrelváltozásokhoz vezethet.