ThermaCell

Trip-Trap élvefogó egércsapda

Kemo gépjármű védelem

kemo_nyestriaszto

rovarcsapda

rovarcsapda

Élvefogó nyestcsapdák

élvefogó_nyestcsapda

Defenders Macskariasztó

élvefogó egércsapda

TickLess kullancsriasztó

tickless

thermacell

thermacell_szunyogriasztó

ÜZLETÜNK

Facebook likebox

Megbízható Bolt

 100% megbízható bolt

Fizetési megoldás

Hírlevél

TOP termékek

Tanúsítvány

SSL Certificate


Swissinno vakond és pocok ollós csapda

Swissinno vakond és pocok ollós csapda
 • Swissinno vakond és pocok ollós csapda
 • Swissinno vakond és pocok ollós csapda
6 950 Ft
Egységár: 6 950 Ft/db

A Swissinno vakond és pocok csapdát, minden esetben a túrástól elhaladó (vagy odatartó) járatba kell telepíteni. A kiegészítő eszközök segítségével (NEM tartozéka) gyorsan megtalálható a járat, és a kiemelő eszközzel helyet csinálhatunk a csapdának rajta. A feltárt járatba szórjunk egy maréknyi földet, majd helyezzük le csapdát úgy, hogy 2-3 alkalommal felhúzzuk és aktiváljuk, hogy helyet csináljon a járatban magának. A csapdát ezek után felhúzott állapotban óvatosan körbeszórjuk földdel, hogy fény és szél mentesen zárja a járatot. A csapdát többször használhatjuk, telepítés után időközönként ellenőrizzük.   

 

 

Video:

 

 • A Swissinno vakond és pocok csapdát minden esetben a túrástól elhaladó (vagy odatartó) járatba kell telepíteni. A kiegészítő eszközök segítségével (NEM tartozéka) gyorsan megtalálható a járat, és a kiemelő eszközzel helyet csinálhatunk a csapdának rajta. A feltárt járatba szórjunk egy maréknyi földet, majd hejezzük le csapdát úgy, hogy 2-3 alkalommal felhúzzuk és aktiváljuk, hogy helyet csináljon a járatban magának. A csapdát ezek után felhúzott állapotban óvatosan körbeszórjuk földdel, hogy fény és szél mentesen zárja a járatot. A csapdát többször használhatjuk, telepítés után időközönként ellenőrizzük.

 • Átlagos értékelés
  1
  Szabó Pál
  2018.07.01 04:48
  A kihelyezés után 6 órával már fogta is az első vakondot. Én kettőt vettem mert nagy a terület (kert+udvar). Mindig a friss túrásba kell helyezni. Csak ajánlani tudom mindenkinek ! Könnyű telepíteni, de a járatkereső nem fontos hozzá, én egy kőműveskanalat használok. Sok mindennel próbálkoztam eddig, de ez lenyűgözött !