ThermaCell

Trip-Trap élvefogó egércsapda

Kemo gépjármű védelem

kemo_nyestriaszto

rovarcsapda

rovarcsapda

Élvefogó nyestcsapdák

élvefogó_nyestcsapda

Defenders Macskariasztó

élvefogó egércsapda

TickLess kullancsriasztó

tickless

thermacell

thermacell_szunyogriasztó

ÜZLETÜNK

Facebook likebox

Megbízható Bolt

 100% megbízható bolt

Fizetési megoldás

Hírlevél

TOP termékek

Tanúsítvány

SSL Certificate


VAPE Mosche légy és szúnyogirtó lapa 20db/csomag

VAPE Mosche légy és szúnyogirtó lapa 20db/csomag
1 000 Ft
Egységár: 50 Ft/db

A Vape légy és szúnyog elleni lapka elektromos Vape és Vape Herbal készülékekhez használható utántöltő lapka.

Hatóanyaga a háromlyukas technológiának köszönhetően folyamatosan párolog, így egy lapka kb. 10 órán keresztül használható. A csomagban található 20 db lapka összesen 240 órányi védelmet nyújt.

A hatóanyag kifogyását a lapka fehérre színeződése jelzi, ekkor érdemes kicserélni azt egy újra. A kellemes illatú Vape légy és szúnyog elleni lapka még nyitott ablaknál és lámpafénynél is hatékony védelmet nyújt a legyek és szúnyogok ellen. A lapkák használata főként alváshoz, éjszaka javasolt.

A termék 20 db lapkát tartalmaz

 • VAPE Invisible Elektromos készülék és folyadék
  Elpusztítja és riasztja a szúnyogokat zárt térben

  A készülék a Vape Invisible szúnyogirtó folyadék párologtatására alkalmas. Biocidok alkalmazásakor ügyeljen a biztonságra! Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a használati útmutatót!

  Leírás
  Elpusztítja és riasztja a szúnyogokat zárt térben. A készülék a Vape szúnyogirtó folyadék párologtatására alkalmas.60 éjszaka/ 480 óra szúnyogok nélkül.

  Fontos figyelmeztetés
  Gyermekek és háziállatok által hozzá nem férhető helyen, élelmiszertől és italtól távol tartandó. Használat után bő, szappanos vízzel kezet kell mosni. Kerülje a készülék folyamatos használatát, és huzamos tartózkodás előtt szellőztesse ki a helyiséget. Tűzveszélyes folyadék és gőz.

  Ezt a készüléket gyermekek vagy az olyan személyek akik csökkent fizikai, érzékelési vagy szellemi képességekkel rendelkeznek vagy akiknek a tapasztalata és tudása hiányzik, csak abban az esetben használhatják, ha az felügyelet mellett történik vagy a készülék biztonságos használatára vonatkozó útmutatást kaptak és megértik a használatból adódó veszélyeket. Kisgyermek jelenlétében fokozottan figyeljen arra, hogy az ne férjen hozzá, ne játsszon a készülékkel.


  Használati útmutató
  A műanyag flakont tartsa függőlegesen és a kupakját óvatosan csavarja le, a kupakot őrizze meg.
  A flakont helyezze a készülékbe, és forgatással rögzítse.
  Dugja be a készüléket a 220V-os hálózati csatlakozóba, ügyelve arra, hogy a flakon mindig függőleges helyzetben maradjon.