ThermaCell

Trip-Trap élvefogó egércsapda

Kemo gépjármű védelem

kemo_nyestriaszto

rovarcsapda

rovarcsapda

Élvefogó nyestcsapdák

élvefogó_nyestcsapda

élvefogó egércsapda

TickLess kullancsriasztó

Tickless kullancsriasztó

thermacell

thermacell_szunyogriasztó

Facebook likebox

Megbízható Bolt

 100% megbízható bolt

Fizetési megoldás

Hírlevél

TOP termékek

Tanúsítvány

SSL Certificate


Protect natural szúnyog- és kullancsriasztó spray 100ml.

Protect natural szúnyog- és  kullancsriasztó spray 100ml.
  • Protect natural szúnyog- és  kullancsriasztó spray 100ml.
1 890 Ft
Egységár: 18 900 Ft/l

Protect natural szúnyog- és kullancsriasztó spray 100ml.


Felhasználható: Vérszívó ízeltlábúak (szúnyog, kullancs, púposszúnyog) távoltartására alkalmas.

Előnye: Természetes rovarriasztó hatóanyagot, Eukaliptusz olaj kivonatot tartalmaz. Biztonságát a hozzá adott keserű anyag (denatónium benzoát) fokozza. Bőr és ruházat kezelésére egyaránt használható.

Használati utasítás: Tartsa a flakont függőlegesen, permetezze a készítményt a védendő bőrfelületre, majd egyenletesen dörzsölje szét. Az arcbőrt a szem és száj környékének kihagyásával a kézre szórt permettel kell bekenni. A riasztó hatás fokozása érdekében a ruházat (elsősorban a gallér, mandzsetta, zokni, nadrág szára) is kezelhető. ezt megelőzően azonban tanácsos a ruha egy kevésbé látható felületén próbakezelést végezni. Gyermekek kezelésekor először a saját kezére fújja a készítményt,  és így kenje be a gyermek bőrét a permettel! A gyermekek kézfejét ne kezelje! Kisgyermekeknél óvatosan alkalmazza és inkább a ruházatra fújja! A bőrfelülere kent készímény, a felvitel vastagságától függően, a szúnyogokat kb. 6 órán keresztül tartja távol. Kullancsok elleni használatkor ajánlatos a kezelést 2-3 óra múlva megismételni. A fel nem használt készítményt, illetve a kiürült csomagolóanyag a háztartási szemétbe dobható. A flakon utántöltése, más célra történő felhasználása tilos!

Figyelmeztetés: A riasztószer 3 hónaposnál kisebb gyermekek esetében nem alkalmazható! 3 hónap és 6 év közötti gyermekeknél csak korlátozottan, elsősorban a ruházat kezelésére használja! Ne használja zárt térben, és ha a szabadból bejön, a kezelt bőrfelületet szappanos vízzel alaposan mossa le. A kezelt ruházatot újrafelvétel előtt mossa ki! Citriodiolt tartalmaz. Allergiás reakciót válthat ki. Allergiára hajlamos egyének használat előtt kis bőrfelleten győződjenek meg a készítmény ártalmatlanságáról. Akinek a bőre a permet hatására allergiás elváltozást mutat, azoknak azt bő, szappanos vízzel azonnal le kell mosni! Ügyeljen arra, hogy a permet nyálkahártyára (szem, száj) ne kerüljön! Napégette vagy sérült bőrre ne juttassa. Lenyelése esetén azonnal orvoshoz kell fordulni, az edényt/csomagolóburkolatot és a címkét az orvosnak meg kell mutatni. Ha a permet szembe kerül, bő vízzel, néhány percen keresztül öblítse ki. Tartós irritáció esetén forduljon orvoshoz. Élelmiszerektől elkülönítve, gyermekek által hozzá nem férhető helyen tárolandó.

  • Protect natural szúnyog- és kullancsriasztó spray 100ml.


    Használatával megelőzhetők a csípések okozta kellemetlen panaszok. Preventív védelem a kullancsok okozta Lyme-kór és agyhártya gyulladás ellen.

    Természetes rovarriasztó hatóanyagot, Eukaliptusz olaj kivonatot tartalmaz. Biztonságát a hozzá adott keserű anyag (denatónium benzoát) fokozza. Bőr és ruházat kezelésére egyaránt használható.