ThermaCell

Trip-Trap élvefogó egércsapda

Kemo gépjármű védelem

kemo_nyestriaszto

rovarcsapda

rovarcsapda

Élvefogó nyestcsapdák

élvefogó_nyestcsapda

Defenders Macskariasztó

élvefogó egércsapda

TickLess kullancsriasztó

tickless

thermacell

thermacell_szunyogriasztó

ÜZLETÜNK

Facebook likebox

Megbízható Bolt

 100% megbízható bolt

Fizetési megoldás

Hírlevél

TOP termékek

Tanúsítvány

SSL Certificate

Protect hangyairtó csalétek
Protect hangyairtó csalétek

Protect hangyairtó csalétek

Felhasználható: zárt térben és teraszon előforduló házi és kerti hangyák elpusztítására. 

Használati utasítás: A csalétek kihelyezése előtt minden élelmiszert és élelmiszermaradékot távolítson el, illetve zárjon el!

A csalétekállomás aktiválását a következő lépésekben végezze el:

1. Helyezze a csalétekállomást vízszintes felületre!

2. Az állomás tetején található záró korongot távolítsa el!

3. A hangyairtó gélt tartalmazó kapsszula tetejét ujjbeggyel határozottan, kattanásig nyomja be! Ennek hatására a gél a csalétekállomás aljába folyik.

4. A záró korongot pattintsa vissza az állomás tetejére!

A csalétekállomást - aktiválást követően - a hangyák vonulási útvonala mentén, illetve a fészek bejáratához közel, vízszintes helyzetben, a padló szintjén helyezze el. Nagyobb mértékű fertőzés esetén több csalétek állomás egyidejű használata javasolt. A csalétekből fogyasztó hangyák többsége 14 napon belül elpusztul, de a hangyamentesség eléréséhez kb. 12 hét szükséges. A Protect hangyaírtó csalétek olyan rovanövekedést gátló hatóanyagot is tartalmaz, amelynek azonnali ölőhatása nincs, de meggátolja a királynők petelerakását, illetve zavart idéz elő a lárvák fejlődésében, így a hangyaboly kihal. Amennyiben azt tapasztalja, hogy a hangyák nem látogatják a kihelyezett csalétket, tegye át más helyre. Szükség esetén a kezelést ismételje meg. A gél alkalmazásával egyidejűleg más rovarírtó szert (pl. aeroszol, permet, porzószer, stb...) ne használjon, mert ezek a hangyákat elriasztják a géltől. A kifolyt gél mosószeres meleg vízzel eltávolítható a felületekről.

Figyelmeztetés: Csak a használati utasításnak megfelelően használja!

A készítmény használata közben enni, inni, dohányozni tilos! Csak olyan helyen alkalmazható, ahol gyermekek és háziállatok nem férhetnek hozzá. Gyerekek kezébe nem kerülhet. Ügyeljen arra, hogy a gél az állomásból ne csorogjon ki! A gél a textíliákon és a szöveteken elszíneződést okozhat. Kerülje a bőrrel való érintkezést és szembe jutást! Használata után bő, szappanos meleg vízzel mosson kezet! Esetleges mérgezés vagy annak gyanúja esetén azonnal forduljon orvoshoz, és a termék címkéjét mutassa meg neki. Élelmiszertől, italtól és takarmánytól elkülönítve, gyermekek által hozzá nem férhető helyen tartandó.


Vélemény írása a termékről
Név
E-mail cím
Üzenet
Értékelés

Vélemények a termékről
Nincs vélemény a termékről