ThermaCell

Trip-Trap élvefogó egércsapda

Kemo gépjármű védelem

kemo_nyestriaszto

rovarcsapda

rovarcsapda

Élvefogó nyestcsapdák

élvefogó_nyestcsapda

Defenders Macskariasztó

élvefogó egércsapda

TickLess kullancsriasztó

tickless

thermacell

thermacell_szunyogriasztó

ÜZLETÜNK

Facebook likebox

Megbízható Bolt

 100% megbízható bolt

Fizetési megoldás

Hírlevél

TOP termékek

Tanúsítvány

SSL Certificate

Protect fáraóhangya irtó csalétek 3x2,5g.
Protect fáraóhangya irtó csalétek 3x2,5g.

Protect fáraóhangya irtó csalétek 3x2,5g.

 

Felhasználható: Zárt térben fáraóhangyák írtására. A fáraóhangyák jellemző tulajdonsága, hogy fészküket a falak repedéseiben, a csővezetékek, konnektorok mentén alakítják ki. Egy-egy boly több ezer dolgozóból - és más hangyafajoktól eltérően - több tucat kiráynőből áll. A szabad szemmel alig látható, 2-2.5 mm nagyságú, sárgásbarna színű fáraóhangya dolgozók gondoskodnak a bolyban található királynők és utódok táplálásáról, ily módon ezek is hozzájutnak a csalétekhez.

A Protect fáraóhangya-irtó csalétek olyan rovarnövekedést hátló szert tartalmaz, amelynek azonnali ölőhatása nincs, de meggátolja a királynők peterakását, illetve a lárvák fejlődésében zavart idéz elő. A boly szokásos életrendjének felborulását követően, a hangyaboly 10-14 hét alatt elhal.

Használati utasítás: A műanyag csalétek állomás felső záró részét a jelzés mentén vágja le, majd a ragasztó korongról a védőfóliát húzza le! A csalétek állomást a hangyák vonulási útvonalának közelében (de ne közvetlenül rajta) úgy ragassza fel, hogy annak nyílása felülre, vagy oldalra kerüljön! Az állomást a fáraóhangyák előfordulási helyeire, elsősorban a konyha, az éléskamra (élelmiszert tartalmazó szekrény) és a fürdőszoba oldalaira rögzítse, amennyiben más helyiségekben is megjelennek, úgy oda is tegyen. Ügyeljen arra, hogy a csalétek ne szóródjon ki az állomásból.

Ajánlott mennyiség: 2 db csalétek állomás/20 m2 (0,25g/m2) A csalétek kihelyezése után előfordulhat, hogy rövid ideig a korábbinál több hangya észlelhető, ez a csalétek kiváló vonzó hatásáanak az eredménye. Ha sok a hangya és a csalétek elfogy, vagy megrongálódik, helyezzen ki újabb csalétekállomást! A kihelyezett állomást óvja a víztől (pl. takarításkor), mert hatékonysága megszűnik. Vigyázat! A csalétek alkalmazásakor más rovarírtószert ne alkalmazzon. A biztos hatás érdekében a kihelyezett csalétket célszerű 3 hónapon keresztül azonos helyen kint hagyni akkor is, ha a hangyák előfordulása már esetleg jóval korábban megszűnik. A csalétek alkalmazását követően céltalanul bolyongó hangya dolgozók jelenhetnek meg. Protect rovarírtó permettel a megmaradt hangya dolgozók elpusztíthatók. 


Vélemény írása a termékről
Név
E-mail cím
Üzenet
Értékelés

Vélemények a termékről
Nincs vélemény a termékről