Trip-Trap élvefogó egércsapda

Kemo gépjármű védelem

kemo_nyestriaszto

rovarcsapda

rovarcsapda

Élvefogó nyestcsapdák

élvefogó_nyestcsapda

Defenders Macskariasztó

élvefogó egércsapda

ThermaCell

TickLess kullancsriasztó

tickless

thermacell

thermacell_szunyogriasztó

Facebook likebox

Megbízható Bolt

 100% megbízható bolt

Fizetési megoldás

Hírlevél

TOP termékek

Tanúsítvány

SSL Certificate

Protektor Freetime szúnyogriasztó készülék
Protektor Freetime szúnyogriasztó készülék

A Protektor Freetime a legújabb, olasz fejlesztésű és tervezésű elektronikus eszköz, amely a szúnyogot távol tartja és elriasztja a készülék közelében tartózkodó embertől. Kicsi és elegáns megjelenése korszerű technológiai szerkezetet rejt magában, amely a változó frekvenciájú hang kibocsátásának köszönhetően hatásos a szúnyogok elleni küzdelemben. A készülék kül- és beltéri használata során folyamatosan irritálja a csípésekért felelős nőstény szúnyogokat, aminek következtében azok távol maradnak az eszközt használó személytől illetve elhagyják a helyiséget, megkímélve a Protektor viselőjét a csípésektől.

Használata:
A Protektor Freetime működését a belsejében elhelyezett, nem cserélhető lítiumos elem biztosítja, amely a műanyag nyelvecske eltávolításával aktiválható. A piros nyomógomb segítségével bekapcsolhatjuk a készüléket illetve beállíthatjuk a 4 fokozatú hangjelzés erősségét. Az alacsonyabb fokozatokat beltéren illetve csendes helyeken, a magasabbakat kültéren illetve nagyobb háttérzaj esetén javasoljuk beállítani. (A készülék kis mértékben hallható hangon működik!)

A Protektor Freetime hordható csuklón és bokán a pánt segítségével, felcsíptethető a
ruhára a csomagolásban elhelyezett csattal vagy használható bármire fektetve a
hatótávolságon belül. A szerkezet a gomb segítségével kikapcsolható, de a készülék automatikusan kikapcsol 8 óra folyamatos használatot követően.

A Protektor Freetime szakszerű és gondos tervezésének köszönhetően a kiváló minőségű lítiumos elemek várható élettartama 500 óra.


Vélemény írása a termékről
Név
E-mail cím
Üzenet
Értékelés

Vélemények a termékről
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!