Új jelszó kérése

ThermaCell

rovarcsapda

rovarcsapda

Kemo gépjármű védelem

kemo_nyestriaszto

Élvefogó nyestcsapdák

élvefogó_nyestcsapda

Defenders Macskariasztó

TickLess kullancsriasztó

tickless

élvefogó egércsapda

thermacell

thermacell_szunyogriasztó

Trip-Trap élvefogó egércsapda

Facebook likebox

Megbízható Bolt

 100% megbízható bolt

Fizetési megoldás

Hírlevél

TOP termékek

Tanúsítvány

SSL Certificate

Bros Rágcsálóírtó kocka többféle kiszerelésben
Bros Rágcsálóírtó kocka többféle kiszerelésben
Bros kocka formájú szilárd rágcsálóírtó készítmény.

A szer rendkívüli hatékonyságát az alábbiak garantálják: - az állat kíváncsiságát felkeltő táplálék, -késleltetett hatásmechanizmus, elfogyasztása után 4-5 nappal fejti ki hatását és így az állatok nem kötik össze az egyedek elpusztulását az elfogyasztott csalétek tartalmával.
Használati utasítás: A készítményt a rágcsálók tartózkodási, előfordulási helyein, rejtekhelyek közelében (száraz, sötét helyeken a bútorok alatt és falak sarkaiban) helyezze el. A kockákat célszerű egy lapos edénybe, patkányírtó ládákba rakni főleg ha a szer élelmiszergyárak, magtárak és raktárak területén kerül kihelyezésre. A kihelyezett készítményt folyamatosan pótolni kell mert ellenkező esetben előfordulhat, hogy nem minden egyed pusztul el. A rágcsálók teljes kipusztulása a szer kihelyezésétől számítva 10-15 nappal várható.
Adagolása: egerek esetében: 1-2 kocka, patkányok esetében: 5-10 kocka.
Összetétel: 0,005% bromadiolon (kumarin származék) denatonium-benzonát (nagyon keserű adalék, mely megakadályozza a szer ember általi véletlen fogyasztást) .


Kiszerelés: 100g vagy 2Kg. (választható)Figyelmeztetések: A szerherhez puszta kézzel TILOS hozzáérni! Kihelyezése után meg kell akadályozni, hogy gyerekek vagy háziállatok hozzáférjenek. Esetleges mérgezéskor vagy annak gyanúja esetén azonnal orvoshoz kell fordulni. A készítmény ellenszere: K1 vitamin.Vélemény írása a termékről
Név
E-mail cím
Üzenet
Értékelés

Vélemények a termékről
Nincs vélemény a termékről