ThermaCell

Trip-Trap élvefogó egércsapda

Kemo gépjármű védelem

kemo_nyestriaszto

rovarcsapda

rovarcsapda

Élvefogó nyestcsapdák

élvefogó_nyestcsapda

élvefogó egércsapda

TickLess kullancsriasztó

Tickless kullancsriasztó

thermacell

thermacell_szunyogriasztó

Facebook likebox

Megbízható Bolt

 100% megbízható bolt

Fizetési megoldás

Hírlevél

Partnereink

TOP termékek

Tanúsítvány

SSL Certificate

The Big Cheese Mega-Sonic Ultrahangos Macskariasztó 100m2-re
The Big Cheese Mega-Sonic Ultrahangos Macskariasztó 100m2-re

Defenders Mega-Sonic ultrahangos macskariasztó készülék (STV-606)


STV-606 mozgásérzékelős macskariasztó készülék. A készülék maximális terület védelme: ~100m2. A mozgás érzékelése 80° és max.: 12m a készüléktől számítva.
A készülék műkodésbe lép ha a védeni kívánt területen a készülék látómezejében mozgás történik. (figyelem! ágak mozgása nem hozza működésbe a készüléket!)
A riasztás egy tört, folyamatosan változó ultrahang frekvencia ~18kHz-27kHz között. Egy bekapcsolási időtartam megközelítőleg: 20mp. A készüléket 2db 9V (6LR61) alkáli elemről vagy 220V/9V hálózati adapterről üzemeltethetjük. (Nem tartozéka) Figyelem! A készülék adapter csatlakoztatásánál ügyeljünk a helyes polaritásra! Ezen készüléknél a középső érintkező NEGATÍV (-)! A készülék időjárásálló. Javasolt öntöző rendszerektől távol helyezni. Üzembe helyezés: Győződjön meg róla, hogy a készülék kikapcsolt „OFF” állapotban van. A készülék aljáról távolítsa el a védőfedelet majd alata található az elemtartó fészek fedele. A fedél eltávolításával hozzáférünk az elemek csatlakozóihoz. A csatlakozót csatlakoztassa az elemekhez és nem erőltetve helyezze bele őket a készülékbe és tegye vissza a fészek fedelét. Kapcsolja a főkapcsolót „ON” állásba és a készülék néhány másodperc múlva üzemkész. A főkapcsoló bekapcsolásával egy hallható változó visszajelző hang mutatja a készülék helyes működését és az elemek töltöttségét. Telepítés: A készülék aljába csatlakoztassa a leszúható karót, és szúrja le a talajba úgy hogy a készülék mozgásérzékelője 15-20cm magasságban legyen. Hagyjunk időt a készüléknek, hogy kifejtse hatását a betolakodó kisállatokkal szemben.

Video:


Vélemény írása a termékről
Név
E-mail cím
Üzenet
Értékelés

Vélemények a termékről
Nincs vélemény a termékről