ThermaCell

Trip-Trap élvefogó egércsapda

Kemo gépjármű védelem

kemo_nyestriaszto

rovarcsapda

rovarcsapda

Élvefogó nyestcsapdák

élvefogó_nyestcsapda

élvefogó egércsapda

TickLess kullancsriasztó

Tickless kullancsriasztó

thermacell

thermacell_szunyogriasztó

Facebook likebox

Megbízható Bolt

 100% megbízható bolt

Fizetési megoldás

Hírlevél

Partnereink

TOP termékek

Tanúsítvány

SSL Certificate

Élvefogó nyestcsapda 1000x250x250
Élvefogó nyestcsapda 1000x250x250

Élvefogó Nyestcsapda 1000x250x250

Élvefogó csapda nyest, menyét, macska befogására

Masszív két oldalt nyitható, hegesztett acél élvefogó csapda.

Hosszanti éleinél megerősített, talp részénél lemezelt kivitelű szerkezet.

A nyest, menyét, macska könnyebb becsalogatása érdekéban a csapda alsó felülete telibe lemezelt!!

A rácsozott alsó szerkezettel ellentétben a lemezelt felület még merevebb tartást biztosít és könnyebb bejutást tesz lehetővé az állat számára.

A csapda ajtaját a befogás pillanatában visszanyílás ellen, egy lebillenő acél fül biztosítja mindkét oldalon.

 

Menyétfélék (nyest, menyét, görény, stb.) csapdázása:
Nagyon óvatos és intelligens állatok. Célszerű beetetni, bár az esetek kb. 70 %-ában pár napon belül befoghatjuk az állatot e nélkül is. Csalinak szinte minden húsféle használható (nyers, sült, akár felvágott, szalonna, sonka stb.), de a reggeli rántotta vagy főtt tojás maradéka is megfelel, lényeges, hogy se túlságosan főszeres, se nagyon füstölt ne legyen. Célszerű egy-egy apró csali darabot az ajtókon belül is elhelyezni, hogy az állatot a csapdába tereljük. A bevásárló-központokban, multikban árult gyors-érlelt, gyors-pácolt, és egyéb alap élelmiszereket kerüljük, mert ezek egy részét meg nem eszik! Téli időszakban – csak amikor a természetben nem, vagy alig fellelhető – nagyon jó csali lehet egy darabka gyümölcs is (akár alma lerágott magháza). Legjobb csalik: olajos hal – melegben nem szárad ki, esőben nehezen ázik szét, erős illata van. Illatosabb sajtok (pannónia, ementáli, stb.). Méz – egy kenyér-kockát mártsunk mézbe, és azt helyezzük el csalinak – sajnos gyorsan kiszáradhat, szétázhat, de a menyét-félék megőrülnek érte. Mindig csak egyféle csalit használjunk, soha ne készítsünk „svéd-asztalt”! Ha – esetleg – 4-5 napig nem nyúl az állat a csalihoz, csak akkor cseréljük valami másra (némelyik urbanizálódott állat finnyás), de a következő napokban ugyanazt használjuk! Befogása után – amennyiben több példányunk van – fontos a készülék elmosása, áthelyezése, álcázása, továbbá a beetetés!

Mivel a csapda már alkalmas a nyest befogását gyakran akadályozó macskák csapdázására is, egy kicsit trükköznünk kell, ahhoz, hogy a készülék sokoldalúságát tökéletesen kihasználhassuk. Menyétfélék befogásakor első körben alkonyattól pirkadatig zárjuk le az ajtókat és vegyük ki a csalit. Fogjuk be napközben az összes macskát és vagy telepítsük át, vagy egy pl. vízzel borítsuk pofon őket – ettől pár hétig kerülni fogják a csapdát (némelyik cica igényli a második „vizes-kezelést” is). Ha már egy-két napja nem fogtunk macskát, akkor csalizzuk fel éjszakára is a csapdát és fogjuk be a kellemetlen betolakodó nyestet, menyétet.

Mérete: 100 x 25 x 25 cm

Anyaga: Festett acél


Vélemény írása a termékről
Név
E-mail cím
Üzenet
Értékelés

Vélemények a termékről
Nincs vélemény a termékről