ThermaCell

Trip-Trap élvefogó egércsapda

Kemo gépjármű védelem

kemo_nyestriaszto

rovarcsapda

rovarcsapda

Élvefogó nyestcsapdák

élvefogó_nyestcsapda

élvefogó egércsapda

TickLess kullancsriasztó

Tickless kullancsriasztó

thermacell

thermacell_szunyogriasztó

Facebook likebox

Megbízható Bolt

 100% megbízható bolt

Fizetési megoldás

Hírlevél

Partnereink

TOP termékek

Tanúsítvány

SSL Certificate

Dazer II ultrahangos kutyariasztó készülék
Dazer II ultrahangos kutyariasztó készülék

Dazer II ultrahangos kutyariasztó készülék (USA)

A Dazer II ultrahangos kutyariasztó egy könnyű, kompakt, kézi ugatásgátló és kutya távoltartó eszköz, amely az állatok számára hangos, nem káros ultrahangos hangot bocsát ki, amelyet a kutyák hallanak, de az emberek nem.

Súly: 118 gramm

Mérete: 11,4 cm hosszú x 5,7 cm szélesség x 3,2 cm mély

Anyaga: kemény műanyag, praktikus övcsipesszel

Használata: nagyon egyszerű, mutasson a kutyára és nyomja meg a gombot 2-3 másodpercig. A gomb lenyomásakor ultrahangos hangot ad ki nagy frekvencián. Minél közelebb kerül a kutya, annál erősebb lesz a hang

Tápellátás: Energizer 9V elem (tartozék)

A Dazert a kormányzati hatóságok, a városi önkormányzatok, a levélkézbesítési szolgálatok és a közüzemi vállalatok használják világszerte, beleértve az Állatjólét, Orvosok, Állatorvosok, Kerékpárosok, Kutyatulajdonosok stb.


A zsebben is elférő Dazer készülék ultrahang kibocsátával segít megakadályozni a nem kívánatos kutyák közeledését. A magas frekvenciájú ultrahang az emberi fül által nem hallható, de kutyák nem tűrik.
A hang a kutyák számra sem okoz károsodást, de kellemetlen a számukra. Az eredmény: a kutya megtorpan, hátrál és távozik.

A Dazer II kutyariasztó egy olyan eszköz, amelyet terveztek és használnak a kutyák viselkedésének befolyásolására. A kutyák általában érzékenyek bizonyos hangokra és frekvenciákra, és a Dazer II egy olyan eszköz, amely ultrahangot használ a kutyák figyelmének felhívására vagy kellemetlenség okozására bizonyos helyzetekben. Az eszköz célja lehet a kutya terelése, a rossz viselkedés megakadályozása vagy a kutya biztonságának fenntartása.

Az ultrahangot az emberek nem hallják, de a kutyák tökéletesen hallják azt. Amikor egy Dazer II kutyariasztót aktivál, az ultrahangokat bocsátja ki, és a kutya számára kellemetlen hanghatást okozhat. Ennek eredményeként a kutya elterelheti figyelmét, vagy elhagyhatja a kívánt területet. Az eszközt gyakran használják tréning során, hogy megszoktassák a kutyát bizonyos viselkedésmintákhoz vagy meggátolják a veszélyes helyeken való tartózkodást.


Vélemény írása a termékről
Név
E-mail cím
Üzenet
Értékelés

Vélemények a termékről
Átlagos értékelés
4
K.A.
2023.10.30 17:48
Semmi hatással nincs acsargó, ugató kutyákra.
3
K.A.
2023.10.30 09:15
Semmit nem ér, abszolút semmi hatása nincs acsargó, ugató kutyákra ...
2
Ignácz Zoltán
2019.12.15 19:44
Vidéken sok kóborkutya között dolgozom, már két támadásnál segített, kizökkenti a támadó kutyát, megtorpan, mintha falnak ütközne. Utána eloldalogtak, nem próbáltak újra támadni.
1
KAKUK ANDRÁSNÉ
2019.09.20 20:59
Üdvözletem,
azt kérdezném, hogy milyen széles sávban hat a készülék, vagy egyenesen a kutyára kell irányítani? Előre is köszönöm a választ.