ThermaCell

Trip-Trap élvefogó egércsapda

Kemo gépjármű védelem

kemo_nyestriaszto

rovarcsapda

rovarcsapda

Élvefogó nyestcsapdák

élvefogó_nyestcsapda

élvefogó egércsapda

TickLess kullancsriasztó

Tickless kullancsriasztó

thermacell

thermacell_szunyogriasztó

Facebook likebox

Megbízható Bolt

 100% megbízható bolt

Fizetési megoldás

Hírlevél

Partnereink

TOP termékek

Tanúsítvány

SSL Certificate


HappyPet Guard Bolha és Kullancsriasztó spot-on kutyák részére

HappyPet Guard Bolha és Kullancsriasztó spot-on kutyák részére
3 190 Ft
Egységár: 212 667 Ft/l

HappyPet Guard Bolha és Kullancsriasztó spot-on kutyák részére

 

Felhasználási terület: A macska/kutya testfelületén alkalmazva bolhák és kullancsok riasztására használható spot-on készítmény.

Használati utasítás: Válassza a macskáknak/kutyéknak készült kiszerelést, és kb. 4 kg testtömegre adagoljon 1 ml spot-ont. Csavarja le a tubus kupakját. A macska/kutya hátának középvonalán, a lapockák között nyissa szét a szőrzetet és több ponton csepegtesse a készítményt több ponton az állat bőrére. A termék szétterül a macska/kutya bőrét borító természetes zsírrétegen. Ne csepegtesse az ujjára! Ne hasznája nedves szőrzet esetén! A macskát/kutyát a kezelés után 24 órán át tartsa száraz helyen és ne fürdesse. A spot-on a macska/kutya bőrének típusától függően 3-6 hétig fejti ki riasztó hatását. Ha a macska/kutya megázik vagy megfürdetik, a hatékonysági időtartam lerövidülhet. Ha az élősködők újra megjelennek, a kezelést ismételje meg! Két egymást követő kezelés között tartson 2 hét szünetet! A termék maradéka és csomagolóanyaga a háztartási hulladéktárolóba tehető.

Figyelmeztetés: Kizátólag külső alkalmazásra. Óvatosan alkalmazza, hogy a szer ne kerüljön az állat szemébe, nyálkahártyájára. Kisebesedett, sérült bőrre ne csepegtesse! Ne használja a terméket 4 hónaposnál fiatalabb kölykökön és beteg állatokon! Túlérzékeny macskák/kutyák esetében függessze fel a használatát! Kerülje el, hogy az állatok a terméket véletlenül lenyeljék vagy egymásról lenyalják. Kerülje el a kezelést végző személy bőrével való érintkezést! Érzékeny bőr esetén viseljen védőkesztyűt!

  • HappyPet Guard Bolha és Kullancsriasztó spot-on kutyák részére