ThermaCell

Trip-Trap élvefogó egércsapda

Kemo gépjármű védelem

kemo_nyestriaszto

rovarcsapda

rovarcsapda

Élvefogó nyestcsapdák

élvefogó_nyestcsapda

élvefogó egércsapda

TickLess kullancsriasztó

Tickless kullancsriasztó

thermacell

thermacell_szunyogriasztó

Facebook likebox

Megbízható Bolt

 100% megbízható bolt

Fizetési megoldás

Hírlevél

TOP termékek

Tanúsítvány

SSL Certificate


Weitech Garden Protector 4 ultrahangos nyest- macska- kutya- vadriasztó készülék 200m2

Weitech Garden Protector 4 ultrahangos nyest- macska- kutya- vadriasztó készülék 200m2
 • Weitech Garden Protector 4 ultrahangos nyest- macska- kutya- vadriasztó készülék 200m2
 • Weitech Garden Protector 4 ultrahangos nyest- macska- kutya- vadriasztó készülék 200m2
24 990 Ft
Egységár: 24 990 Ft/db

Weitech Garden Protector 4 ultrahangos nyest- macska- kutya- vadriasztó készülék 200m2


Ajánlott: macska, nyest, kutya, róka, vadak elriasztására.
Terület védelem: 200 m2 területre.
7 változtatható ultrahang frekvencia.
Infraérzékelés 90o szögben, 15m-ig érzékel.
Hálózati adapterről és elemmel is működtethető. (Nem tartozéka)
Érzékeléskor villanófény kapcsolható.

4 db góliát elem szükséges a működtetéséhez (elem élettartama 2-4 hónap, bekapcsolás függvényében). Az elemek és az adapter nem tartozik a termékhez, de külön webáruházunkban megvásárolhatók! Továbbá nem tartozéka a kihelyező tartórész, ami megkönnyíti a kihelyezést!

 • Weitech Garden Protector 4 ultrahangos nyest- macska- kutya- vadriasztó készülék 200m2

  WK0054 – Garden Protector 4

  A készülék mozgásérzékelője mozgásra automatikusan aktiválódik és egy speciális hangjelet bocsát ki – ennek frekvenciája a beállítástól függ. A macskák, nyestek, kutyák, rókák, stb. az időközönkénti kibocsátott hangjelzés következtében elhagyják az adott területet. Független laboratóriumi tesztek bizonyítják a készülék hatékonyságát.


  Működtetés / energiaforrás:
  A Garden Protector 4 db. góliát ″D” elemmel működik, vagy csatlakoztatható hozzá adapter is. (nem tartozékaik) Amennyiben az elem használatát választja, távolítsa el a hátlapot. Helyezze bele a négy elemet, ahogy az ábra mutatja. A hátlapot a nyilak irányában csúsztassa vissza. Az elemek élettartama a működésbe lépések számától függ. Jó minőségű elemek esetében 2-4 hét.


  A megfelelő frekvencia kiválasztása / beállítása.
  Válassza ki az elriasztani kívánt állatot a hátlapon található beállítások segítségével. Tekerje a gombot a készülék elején a kiválasztott pozícióba. Az infravörös érzékelő automatikusan érzékeli a mozgást, és kb. 7 másodpercig bocsát ki ultrahangot, majd ezután 4 másodpercre inaktív állapotba lép (nem bocsájt ki hangot). Ha a mozgás folytatódik, a kör újraindul. Az idősebb állatoknak (mint az idősebb embereknek is) lehet rosszabb a hallása. Ha észreveszi, hogy a megcélzott állat nem reagál a Garden Protector 4 készülék működésére, javasoljuk, hogy csökkentse a frekvenciát azáltal, hogy beállítja az egységet egy magasabb pozícióba.


  Vaku funkció / LED működésjelző világítás:
  A Garden Protector 4 működése közben a mozgásérzékelő mögött LED világítással jelzi a bekapcsolást a riasztás ideje alatt. A készülékbe beépítésre került egy nagy teljesítményű “vaku” ami 5 alkalommal villan fel a 7 másodperces riasztási idő alatt. A vaku funkció opcionálisan kikapcsolható. Megjegyzés: Amennyiben a készüléket elemmel üzemeltetjük, az elemek élettartamát akár 30-40% -kal is csökkentheti a vaku világítás működtetése.


  A készülék elhelyezése:
  A készüléket 15-30 cm-re kell elhelyezni a földtől, az elriasztani kívánt állat nagyságától függően. Bizonyosodjon meg, hogy nincsenek akadályok a Garden Protector és a védeni kívánt terület között, ezáltal biztosítva a szabad érzékelést. Amennyiben a védeni kívánt terület meghaladja a készülék hatókörzetét úgy akár több készülék elhelyezése lehet szükséges.