ThermaCell

Trip-Trap élvefogó egércsapda

Kemo gépjármű védelem

kemo_nyestriaszto

rovarcsapda

rovarcsapda

Élvefogó nyestcsapdák

élvefogó_nyestcsapda

élvefogó egércsapda

TickLess kullancsriasztó

Tickless kullancsriasztó

thermacell

thermacell_szunyogriasztó

Facebook likebox

Megbízható Bolt

 100% megbízható bolt

Fizetési megoldás

Hírlevél

TOP termékek

Tanúsítvány

SSL Certificate
Főkategória >LÉGY >Rovarcsapda UV fénycsövek

A rovarcsapda UV fénycsövek innovatív megoldást nyújtanak a rovarok hatékony és környezetbarát ellenőrzésére. Ezek a fénycsövek az UV-A fénysugárzásra épülnek (368nm), amely a legtöbb rovar számára vonzó. Az UV fénycsövek kibocsátják ezt a vonzó sugárzást, így vonzzák a rovarokat, akik a készülék közelébe repülnek.

A rovarcsapda UV fénycsövekkel ideálisak beltéri helyiségekben, például raktárakban, éttermekben, irodákban vagy otthonokban, ahol a rovarok kellemetlenségeket okozhatnak. Könnyen telepíthetők és karbantarthatók, és hozzájárulnak a kényelmes és higiénikus környezet megteremtéséhez. Összességében az UV fénycsövekkel működő rovarcsapdák modern és hatékony eszközök a rovarok elleni védekezésre, segítve megőrizni az egészséges és tiszta környezetet.

Szilánkbiztos fénycsövek:

A szilánkbiztos rovarcsapda UV fénycsövek tervezése olyan kritikus környezetekben is használhatóak ahol azt a szigorú HACCP előírások megköveteliktörténik, élelmiszeripari termékekre vagy más érzékeny területekre. Ezek a speciális szilánkbiztos "robbanásbiztos"bevonattal ellátott fénycsövek kifejezetten a HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Points) elveknek megfelelően készülnek, és olyan speciális bevonattal látják el ami egy esetleges törés esetén is egybetartja a fénycső teljes tartalmát szóródásmentesen a rovarcsapdán belül. Ezzel a speciális FEP bevonattal nem szennyezi el a környezetét szélsőséges esetekben sem.


Sorrend:


Sorrend:

-