ThermaCell

Trip-Trap élvefogó egércsapda

Kemo gépjármű védelem

kemo_nyestriaszto

rovarcsapda

rovarcsapda

Élvefogó nyestcsapdák

élvefogó_nyestcsapda

élvefogó egércsapda

TickLess kullancsriasztó

Tickless kullancsriasztó

thermacell

thermacell_szunyogriasztó

Facebook likebox

Megbízható Bolt

 100% megbízható bolt

Fizetési megoldás

Hírlevél

TOP termékek

Tanúsítvány

SSL Certificate
Főkategória >LÉGY >Ragadólapos rovarcsapdák

rovarcsapda


Sorrend:


Sorrend:

A ragadólapos HACCP rovarcsapdák korszerű és hatékony eszközök, melyek a HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Points) szigorú elveknek megfelelően tervezettek, hogy biztonságos környezetet teremtsenek élelmiszeripari és más olyan helyeken, ahol fontos a higiénia és a rovarok elleni hatékony védelem. Ezek a készülékek különösen fontosak az élelmiszerfeldolgozó üzemekben, éttermekben, konyhákban és más élelmiszerkezelő helyeken, ahol az ellenőrzött körülmények elengedhetetlenek az élelmiszerbiztonság fenntartásához.

A ragadólapos HACCP rovarcsapdák működési elve a vonzó anyagok és fények felhasználására épül. Az UV-A speciális fény vonzza a rovarokat, majd a készülék ragadófelületére tapadnak. A speciálisan kifejlesztett ragadólapok hatékonyan befognak mindenféle repülő rovart, beleértve a legkisebb légytől a nagyobb szárnyas rovarokig. A készülékek kialakítása és anyaga speciálisan a HACCP szabványoknak megfelelő, így megakadályozzák az esetleges szennyeződéseket és a rovarok kiszabadulását.

Ezen kívül, a ragadólapos HACCP rovarcsapdák könnyen telepíthetők és karbantarthatók. Az eltávolítható ragadólapok könnyen cserélhetők, és a készülék könnyen tisztítható, biztosítva a folyamatos hatékonyságot. Ezek a rovarcsapdák hozzájárulnak az élelmiszerbiztonság fenntartásához, csökkentik a rovarok okozta kockázatokat, és segítenek megőrizni a tiszta és higiénikus környezetet az élelmiszeripari területeken és más olyan helyeken, ahol kiemelten fontos a higiéniai szabályok betartása.